Uw winkelwagen is leeg!

Over Profacare

King of thé Differance. Wij maken het verschil!

Profacare Hygiëneservice is een professionele serviceorganisatie gericht op het verhuren en leveren van diensten en producten op het gebied van complete bedrijfshygiëne.


Profacare Hygiëneservice levert o.a. professionele vaatwassystemen, full-service dienstverlening, een complete lijn disposables en koffieconcepten. Dit alles voor industriële werkomgeving, voor kantoren, zorg, recreatie, scholen en horeca.

Een breed assortiment

Profacare Hygiëneservice levert naast een hoog serviceniveau een breed assortiment producten met o.a;

 

handdroogsystemen, zeepdispensers, toiletroldispensers, seatcleaners, toiletborstels, luchtverfrissers, textiel service damesverbandboxen en schoonloopmatten.


Wij leveren naast een groot aantal A-Merken ook een uitgekiend pakket onder het merk Gentle4. Dit professionele en uiterst scherp geprijsde merk garandeert People, Planet, Profit & Participation.

 

Kortom, "Profacare Hygiënservice staat garant voor de verzorging van al uw hygiënische wensen. Dit alles voor uw werkplek, sanitaire ruimtes en keuken".

Wat doen wij?

Wij leveren hygiënische producten en diensten voor uw toiletruimte en keukens. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan centraal!.

 

Maatwerk waarbij alle combinaties mogelijk zijn op basis van huur, koop, bruikleen en full-service. Dit alles geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.


Met onze professionele hygiëneservice bent u er zeker van dat de voorzieningen op het juiste moment worden bijgevuld en onderhouden. In concepten stellen wij de apparatuur ter beschikking "dus u hoeft niets te investeren". Wij nemen met ons full-service concept ook de plaatsing, de reparatie en de eventuele vervanging van de automaten voor onze rekening.